Zoals veel mensen reeds wel hebben begrepen gaat er bij ons iets veranderen. Nadat mijn vader 39 jaar geleden met de zaak is begonnen, en ik er als tiener ook al veelvuldig aanwezig was, is het nu tijd voor iets anders.

Ik ga per 1 Juni stoppen met de winkel en de winkelverkoop.

Motorfietsen is nog steeds mijn passie, maar na al die jaren ben ik uitgekeken op de verkoop. Ik ga alléén door met een werkplaats, en ik ga me met name verder specialiseren in hetgeen ik al jaren mee bezig ben, alles wat heeft te maken met de racerij, testbankwerk, tuning, revisie, flashen, afstellen enz. Helaas heb ik hierdoor geen tijd meer voor bromfietsen en scooters, daar stop ik per direct mee. Omdat ik grotendeels alleen ga werken, zal ik waarschijnlijk niet al mijn trouwe klanten op korte termijn kunnen helpen, als je alleen werkt zit je agenda snel vol, maar ik doe mijn uiterste best! Hierbij bedank ik alvast alle trouwe klanten van de afgelopen 39 jaar!

 

Mobu Motors gaat per 1 Juli 2019 verder op een andere locatie onder een andere naam!

Meer nieuws hierover volgt snel!

 

Vanwege deze op hande zijnde verhuizing, en ook vanwege mijn werkzaamheden in de racerij, ben ik de komende tijd ook diverse dagen gesloten. Ik zal dit zoveel mogelijk op mijn website vermelden.

Na 1 juli ben ik alléén op afspraak te bereiken. Hiervoor blijven mijn huidige e-mailadres info@mobu.nl en voor whatsapp 06-14149180 (alléén whatsapp!) te bereiken.

 

 

 

 

 

Posted on Feb 10, 2019